Steun ons

Onze financiële limiet

Zoals reeds aangehaald valt de kostprijs van de structerele werken die uitgevoerd worden in 2014 slechts nipt binnen de draagkracht van KSJ Mol. Dankzij de financiële steun van de Gemeente Mol en Brouwerij Haacht, in de vorm van een renteloze lening, aangevuld met het spaargeld van onze jeugdvereniging kunnen we deze toch uitvoeren.

Er is echter geen geld meer voor alle afwerkingswerkzaamheden, onvoorzien onkosten,... en ook de hoogst noodzakelijke upgrade van onze doucheruimte past niet meer binnen het budget. Graag zouden wij deze werken toch binnen afzienbare tijd verwezenlijken om zo de jeugdgroepen die afzakken naar onze locatie een aangename en veilige locatie aan te bieden waar plezier de hoofdzaak is.

Samen met jou willen wij bouwen

Help ons een hand

Vele handen maken licht werk. Dat is ook zo bij ons omvangrijk verbouwingsproject. Om de kosten te drukken willen wij zelf ook graag heel wat werken uit voeren. Elke helpende hand is welkom! Ben je niet de handigste? Geen probleem, er is altijd wel een job die binnen jouw perspectief valt.

Draag jij KSJ een warm hart toe, en wil je gerust de handen uit de mouwen steken om ons werk wat te verzachten? Contacteer ons dan op info [at] ksjmol.be

Vrije giften

KSJ Mol biedt je de mogelijkheid om een vrije gift te doneren. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar. Deze attesten zullen aan het einde van het jaar opgestuurd worden door KSJ-KSA-VKSJ. Als beloning ontvang je een uitnodiging voor onze openingsreceptie!

Hieronder vind je binnenkort alle praktische info, momenteel is ons dossier nog in verwerking. Mochten er meer vragen zijn, twijfel dan niet om ons te contacteren.

Word een partner van ons project

Bezit jij een bedrijf, en vind je ons project interresant om te steunen, financieel of door middel van een voordeel in natura? Dan bieden wij je een heel pakket van voordelen om je een wederdienst te bewijzen. Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

  • Vermelding op website onder partners
  • Vermelding op officieële communicatie
  • Vermelding in het ledentijdschrift
  • Plaatsen van steunbordje voor 2 jaar in inkomhal zaal
  • ...

Ben jij geïnterreseerd om ons te steunen? Neem dan zeker contact met ons op.