Het dak gaat er af!

Zaterdag 13 september 2014 is een datum die we in de geschiedenisboek van KSJ Mol dienen te noteren. Op deze datum werd immers het dak en de bestaande houten onderstructuur verwijderd. Na eerst dienst gedaan te hebben als hal op BP in de haven van Antwerpen en daarna naar KSJ Mol verhuisd te zijn, is de levenstermijn van de +/- 50 jaar oude zaal.

Om 8 uur 's morgens stond de gehele leidingsploeg en ondersteunende vzw paraat om het dak af te breken. Onder deskundige begeleiding verliepen de werken zeer vlot en tegen de middag stond enkel de onderstructuur nog rechtop. Na een welverdiende pauze is de leiding gestart met de ronde waarna de resterende ondersteunende leden samen het geraamte van de zaal verwijderden.

Tegen een uur of 15.30u was alles weg en kon de opkuis beginnen. 

Met enige spijt in het hart hebben we afscheid genomen van onze vertrouwde omgeving, de vele spelletjes, leuke namiddagen, weekends, avonds, ... die hier zijn doorgegaan houden hopelijk de herinnering aan deze mooie en prachtige locatie in het geheugen.

Ons rest ons enkel nog de taak om de zaal verder te vernieuwen zodat nieuwe generaties ook mooie momenten kunnen mee maken in een veilige omgeving.

Wil jij ons helpen ons doel te verwezenlijken aarzel dan niet om te mailen naar info [at] ksjmol.be