De rust achter het harde werken

De laatste weken van september hebben we alle riemen bij gezet om de laatste afbraak, opkuis en ook opbouw werken te verrrichten in de zaal. Hoewel het een niet groot aantal aan werken was hebben deze toch voldoende tijd en werk in beslag genomen om op het einde nog een eindsprint in te zetten. We moesten immers zondag 5 oktober klaar zijn. Dit omdat de aannemer 6 oktober stond te springen om te beginnen aan ons project. Zondag 5 oktober hebben we dan ook ijverig doorgewerkt en om 17.00u was fase 1 van de verbouwing klaar.

We zijn nu reeds een week gevord in fase 3 van de werken, in deze fase worden alle ruwbouwwerken uitgevoerd (Hoofdzakelijk door de aannemer). Het doet ons deugd om dag na dag veel vordering te zien, en zien dan ook snel de 3de fase: Het plaatsten van de metaalconstructie en de sandwichpanelen snel dichterbij komen.

Ondertussen zitten we echter niet stil en zetten we op verschillende andere vlakken onze energie in. Zo dienen de plannen van elektriciteit, sanitair, afwerking,... nog verder uit gestippeld te worden en hier en daar bij geschaafd te worden.

Verder zijn we ook nog aan het broeden op ideeen om geld in te zamelen voor ons bouwproject. Ons budget is beperkt en momenteel is er geen geld meer voor de afwerking van de zaal. Binnenkort meer info over de acties die we gaan ondernemen om een extra duit in het zakje te krijgen.

Tot de volgende bouwupdate!