Nieuws

Werkjaar:

Op kamp!

31 juli vertrekken we op kamp! Na een heel jaar uitkijken, aftellen en lonken naar dit hoogtepunt is het eindelijk in zicht! Voor alle info verwijzen we jullie door naar het Peperclipje. Op deze pagina hebben we enkele belangrijke punten nog eens op een rijtje gezet.

Gezien het warme weer dat verwacht wordt, vragen we aan iedereen om zeker een hoofddeksel, zonnecrème en een drinkfles te voorzien!

Vergeet ook niet in te schrijven voor de bezoekdag!

Tot dan!
KSA Mol

Werkjaar:
Labels:

Activiteiten in juni

Hoi KSA'ers,

Juni is de laatste maand van ons werkjaar. We hebben nog enkele activiteiten voor jullie in petto, om het jaar spetterend af te sluiten.

Allereerst trekken we op zaterdag 9 juni naar het Zilvermeer. Ondertussen een vaste afspraak vlak voor de zomer. We hopen op mooi weer, zodat we ons optimaal kunnen amuseren in de speeltuin, op het strand of in het water. Piepers, Rakkers en Smossers spreken om 13u af aan de ingang, Knimmers, Sjo'ers en Aspi's om 12u30 op KSA met de fiets. Om 17u verlaten we het Zilvermeer en de jongste groepen mogen weer opgehaald worden, de fietsers fietsen naar KSA en hun aankomst daar is rond 17u30 gepland. Vergeet geen zwemgerief enz.

Als echte afsluiter gaan we elk jaar op uitstap. De Piepers zullen dit jaar naar Plopsa Indoor trekken, op zaterdag 23 juni. Ze vertrekken om 9u op KSA en zijn weer terug om 17u. De Pieperleiding vraagt om voor 16 juni in te schrijven en zoekt ook nog enkele ouders die Piepers willen vervoeren. Geef hen graag een seintje. Meer info hier. (Voor de Piepers is dit de laatste ronde.)

De Rakkers, Smossers, Knimmers, Sjo'ers en Aspi's gaan op 30 juni naar Movieland in Duitsland. Ook hiervoor wordt een inschrijving verwacht tegen 16 juni en een overschrijving van de betaling tegen 25 juni. De leden verzamelen voor vertrek om 7u30, thuiskomst is voorzien om 19u30. Meer info hier.

 

Na het pretpark nemen we een maandje vakantie. Ondertussen bereidt de leiding weer een bangelijk kamp voor, dat zoals altijd van 31 juli tot 10 augustus zal doorgaan. Dit jaar gaan we naar Nieuwkerke (Heuvelland). Half juli ontvangen jullie het Peperclipje met daarin alle informatie! Lees dit goed, maak je valies, schrijf in voor de bezoekdag en dan zal het kamp al snel voor de deur staan. We kijken er nu al naar uit!

Prettige zomer!
KSA Mol

 

Pagina's