Kamp 2018

Al tientallen jaren ligt onze kampperiode vast van 31 juli t.e.m. 10 augustus (af en toe ook 9 augustus). Dit jaar is dat dus niet anders. We trekken opnieuw naar West-Vlaanderen, naar een kampplaats waar we zo'n 20 jaar geleden ook neerstreken: De Bosgeus in Nieuwkerke (Heuvelland). Misschien zijn er wel enkele mama's en papa's die dat nog kennen.

Alle informatie voor het kamp ontvingen jullie ondertussen in het Peperclipje, maar hier en daar zijn er enkele dingen gewijzigd voor wat betreft de heenreis.

Enkele belangrijke zaken op een rijtje:

 • 30 juli (maandag) tussen 18u en 20u brengt iedereen behalve de Piepers zijn bagage binnen op KSA. Piepers brengen dit mee tijdens de bezoekdag. Knimmers en Sjo'ers hoeven hun fiets niet meer binnen te brengen.
 • 31 juli (dinsdag) vertrekken alle groepen behalve de Piepers. De Aspi's vertrekken als eerste. Zij vertrekken met de fiets op KSA, gepakt met slaapgerief, afspraak om 9u30. De Knimmers spreken af aan het station, om 11u en nemen hun fiets mee op de trein. Om 12u verwachten we nog de Rakkers, Smossers en Sjo'ers aan het station, als laatste groepen om te vertrekken. De Piepers worden tijdens de bezoekdag op 5 augustus verwacht, vanaf 13u.
 • 5 augustus (zondag) is het bezoekdag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op de kampplaats. De Piepers starten dan hun kamp. Alle bezoekers kunnen inschrijven voor de BBQ die zal doorgaan tussen 13u en 16u. Inschrijven kan bij de Bonds tot 3 augustus. Leden op kamp moeten natuurlijk niet inschrijven.
 • 10 augustus (vrijdag) zit het kamp erop. Iedereen gaat naar huis met het openbaar vervoer. We verwachten thuiskomst op KSA (dat stukje wandelen we nog) rond 16u. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het exacte aankomstuur. Ergens rond 17u verwachten we zeker ook de bagage en de fietsen terug. Leiding is aanwezig tot 18u om bagage en fietsen af te halen.
 • Dan nog het adres voor de bezoekdag en eventuele post:  De Bosgeus

  KSA Mol

  Naam en voornaam ( groep )

  Dranouterstraat 24

  8950 Nieuwkerke (Heuvelland)

   

Aftellen maar!

Groetjes!

KSA Mol