Uniform

Een volledig uniform is bij KSA Mol niet verplicht. We laten iedereen vrij om te kiezen wat hij/zij draagt tijdens de ronde. Draag liefst niet je beste kledij natuurlijk. 

Uiteraard verkiezen wij dat de leden toch iets van KSA dragen, dat maakt ons herkenbaar en versterkt het groepsgevoel. Hiervoor verkiezen we de KSA Mol T-shirten en de donkerblauwe KSA hemden, verkrijgbaar bij voorkeur via onze winkelverantwoordelijke op de vooraf bepaalde winkelmomenten. Zo'n KSA-hemd gaat jaren mee en kan naar eigen wens "gepimpt" worden met mouwschildjes, aanhangers, sjaaltjes, ... Zo wordt het hemd voor iedereen uniek en een levenslang aandenken aan jouw tijd bij KSA Mol!

De algemene KSA-artikelen (dus niet de KSA Mol T-shirts) zijn te bezichtigen via de KSA-winkel. In het Peperclipje staat ook regelmatig een greep uit het aanbod beschreven. Wil je het hele assortiment eens bewonderen? Dan zijn de Haringfeesten de ideale gelegenheid. Daar kan je elk jaar een mooie winkelstand bewonderen, de juiste maat passen en meteen je bestelling plaatsen!

Sinds enkele jaren vragen we alle leden om een rode groepsdas (een rood sjaaltje) te dragen wanneer zij naar KSA Mol komen. Dit zorgt voor een goede herkenning voor de leiding, de leden en de buitenwereld, zonder een volledig uniform te moeten aankopen. De meeste leden hebben ondertussen zo'n sjaaltje. Voor de nieuwe leden raden we aan om het tijdig te bestellen.

Het KSA-sjaaltje: draag het en wees er trots op!