Inschrijven

Bij KSA Mol zijn alle jongens én meisjes van 5 tot en met 16 jaar welkom. De eerste paar keren dat je komt kan je nog even wennen aan je groep en aan de sfeer binnen KSA. Je komt als het ware eerst een paar keer "proberen". Daarna komt de leiding bij je thuis langs om in te schrijven (was je vorig jaar al lid, dan komt de begeleiding sowieso). Ze vragen dan enkel wat gegevens in te vullen en bieden antwoord op nog eventuele vragen. Het lidgeld bedraagt €30 (€28 voor het tweede kind, €25 voor het derde). Het overgrote deel hiervan dient als inschrijving bij KSA (onze overkoepelende vereniging) en geeft toegang tot een uitgebreide verzekering. De overige paar euro's gebruikt KSA Mol om spelmateriaal te financieren en activiteiten te ondersteunen. De inschrijving is definitief wanneer wij alle gegevens en het inschrijvingsgeld ontvangen hebben. Je ontvangt dan ook je KSA-lidkaart!

De lidkaart

Eind november krijg je je persoonlijke KSA lidkaart! Hiermee kan je niet alleen aan iedereen trots tonen dat je lid bent van deze fantastische jeugdbeweging, je haalt er ook allerlei voordelen uit! Zo krijg je bijvoorbeeld leuke kortingen op de volgende plaatsen:

  • Provinciaal domein het Zilvermeer
  • Sun Parks Kempense Meren
  • De Zwerver: reis- en kampeergerief (Herentals)
  • De Banier: dit is weliswaar de chirowinkel, maar hier is toch leuk knutsel-, spel- en kampmateriaal te koop. De dichtstbijzijnde banier vind je in Turnhout.
  • Hopper: de scoutsshop. Ook hier vind je allerlei kampeer- en kledingsartikelen. De dichtstbijzijnde Hopper bevindt zich in Hasselt.

Aarzel niet om ook op andere plaatsen spontaan je lidkaart te tonen. Je weet maar nooit?
Naar verluidt draagt soms ook de Varomarkt te Ezaart een steentje bij...