Wie zijn wij?

KSA Mol is ongeveer wereldberoemd in Mol, België en omstreken, maar waarschijnlijk zijn er toch nog enkele mensen die niet goed weten wie we zijn, wat we doen en waarom.

Hieronder een streepje uitleg:

Waarom KSA? Onze overkoepelende organisatie heet (sinds kort weer) KSA. Over het hele land tellen we ongeveer 35 000 leden waarvan er in Mol een 100-tal rondlopen. Mol ligt in de provincie Antwerpen en bijgevolg maakt KSA Mol deel uit van de provinciale werkkring KSA Antwerpen. Eigenlijk is het KSA Antwerpen - Brabant omdat die twee provincies heel nauw samenwerken, maar da's een heel ander verhaal :-)

KSA Mol is dit jaar onderverdeeld in zes groepen: Piepers, Rakkers, Smossers, Knimmers, Sjo'ers en Aspi's. Al deze groepen worden begeleid door een legertje zeer gemotiveerde personen: onze begeleidingsploeg.

Daarnaast zijn er nog een materiaalploeg (het M-Team), de Losse, webmasters, een Peperclipcrew, een hele resem verantwoordelijken voor allerlei taken en initiatieven en natuurlijk niet te vergeten: de Bonds (de hoofdleiding).