Het M-Team

Spelen zonder materiaal kan, maar is soms nogal moeilijk, eentonig en saai. Daarom hebben we op KSA een groot materiaalkot met een berg materiaal. De personen die dit verzorgen en onderhouden noemen we de Materiaalploeg, of kortweg het M-team. Het zijn meestal KSA'ers die na enkele jaren begeleiden eens iets anders willen doen voor KSA. En ze doen dat goed, want met geslaagd materiaal is het spel ook al half geslaagd.

Naast het verzorgen van het spelmateriaal, is het M-team ook vaak bezig met herstellingen en verbeteringen aan de faciliteiten van KSA en staan ze in voor logistieke functies en onderhoud. Eigenlijk is een goed M-team dus onmisbaar binnen KSA. Op kamp "wonen" ze als het ware in onze mooie blauwe container, die dan dienst doet als materiaalkot. Wedden dat jullie ze allemaal al gezien hebben? 

 

Leeftijd: 
1988-1996

Contact

mteam [at] ksamol.be

Het laatste nieuws

Website under construction!

31 juli vertrekken we op kamp! Na een heel jaar uitkijken, aftellen en lonken naar dit hoogtepunt is het eindelijk in zicht! Voor alle info verwijzen we jullie door naar het Peperclipje.