De Smossers

De Smossers komen stilaan aan het einde van hun lagere schoolcarrière. Ze zijn al wat slimmer, waardoor ze al wat meer van een moeilijker spel houden. Ze spelen graag in teamverband, met de nodige competitie. Winnen is voor de Smossers van groot belang en ze zullen alles uit de kast halen om dat spannende plein-, dorps- of bosspel te winnen. Ze ontdekken stilaan trouwens wat nieuwe speelterreinen, want het moeten niet altijd de 15 Kapellekens zijn! Ze deinzen er trouwens ook niet voor terug om zich eens goed vuil te maken. De Smossers hebben hun naam niet gestolen!

Triangel, weekend, een uitstapje, het hoort er allemaal bij voor de Smossers, maar het hoogtepunt voor hen is natuurlijk het tiendaagse kamp!

Leeftijd: 
2007-2008

Contact

smossers [at] ksamol.be

Het laatste nieuws

31 juli vertrekken we op kamp! Na een heel jaar uitkijken, aftellen en lonken naar dit hoogtepunt is het eindelijk in zicht! Voor alle info verwijzen we jullie door naar het Peperclipje.

Hoi KSA'ers,

Juni is de laatste maand van ons werkjaar. We hebben nog enkele activiteiten voor jullie in petto, om het jaar spetterend af te sluiten.