De Knimmers

Het begin van de middelbare school gaat samen met de overstap naar de Knimmers. De Knimmers kennen KSA al door en door. Ze behoren ook stilaan tot de oudere groepen, wat als voordeel heeft dat ze bijvoorbeeld op kamp (voor het eerst!) in tenten mogen slapen. Daarnaast zullen ze ook wat meer vrijheid krijgen, want ze doen vele verplaatsingen met de fiets (die brengen ze dus best elke ronde mee). Ze kunnen daarom al eens een spelterrein bezoeken dat wat verder van KSA ligt, een tocht maken en ze fietsen ook op kamp! De Knimmers houden nog steeds van avontuur en kunnen een actueel tintje in hun spel wel appreciëren.

De Knimmers gaan zoals de andere groepen op weekend en mee op uitstap, maar ze hebben ook de kans om op hun eigen provinciaal initiatief mee te gaan: Bazooka Kapauw. Daar leren ze Knimmers van vele andere KSA-groepen kennen op een avontuurlijke speldag. Uiteraard gaan ze ook 10 dagen mee op kamp.

 

Leeftijd: 
2005-2006

Contact

knimmers [at] ksamol.be

Het laatste nieuws

Website under construction!

31 juli vertrekken we op kamp! Na een heel jaar uitkijken, aftellen en lonken naar dit hoogtepunt is het eindelijk in zicht! Voor alle info verwijzen we jullie door naar het Peperclipje.