De Aspi's

De Aspi's (of Aspiranten, zoals ze zichzelf wel eens graag noemen), zijn de oudste leden van KSA Mol. Het zijn niet zomaar oudste leden, het zijn eigenlijk allemaal leiders en leidsters in opleiding. Dit jaar zal voor hen het laatste jaar als lid zijn, dus ze worden helemaal klaargestoomd tot volwaardige begeleiding. Dat gebeurt uiteraard door enkele ervaren rotten in het vak. Het wordt voor hen een jaar van leren. Leren spelen, leren organiseren, leren denken, leren handelen, ... met kinderen. Uiteraard alles nog op een speelse manier, want het moet plezant blijven! Ze worden doorheen het jaar ook geëvalueerd in hun prestaties, gezien ze al eens een activiteit maken voor hun eigen of een andere groep, een fuif organiseren, een volledige dag meedraaien als leiding op een Aspidag tijdens het kamp, ... Hopelijk zetten ze allemaal hun beste beentje voor.

De Aspi's gaan op weekend, mee op uitstap, mee op kamp en daarbinnen zelfs op tweedaagse, maar ze gaan ook op Aspireis. Deze reis staat symbool voor de overgang naar de begeleiding. Ze gaan hier allerlei avontuurlijke stunts uithalen, denk maar aan kajak, mountainbike, paintball, ... Vraag het maar aan elke leider/leidster: een Aspireis is onvergetelijk.

Leeftijd: 
2001-2002

Contact

aspi [at] ksamol.be

Het laatste nieuws

Website under construction!

31 juli vertrekken we op kamp! Na een heel jaar uitkijken, aftellen en lonken naar dit hoogtepunt is het eindelijk in zicht! Voor alle info verwijzen we jullie door naar het Peperclipje.